انتخاب مردم
اخبار انتخاباتی

چرا "ایرانِ امروز" به هاشمی نیاز دارد؟

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

کشوري که دارايي‌هايش نا‌تمام است با مديرت منطقي و همچنين تاکيد بر قانون به راحتي مي‌تواند شرايط آرامي را براي مردمش فراهم کند و دقيقا به همين دليل است که بايد آرزو کرد دولتي مقتدر و توانا و البته صادق باشد تا بلکه بتواند با استفاده از پتاسيل‌هاي موجود خود کشور را از بحران فعلي نجات بدهد

اکبر ترکان * - رفتارهاي خاص دولت احمدي‌نژاد در 8 سال اخير و تصميم‌گيري‌هايي که رابطه چنداني با منطق نداشتند، محدوديت‌هاي زيادي را به کشور و البته مردم تحميل کرده است و در شرايطي که آرامش حق مسلم ملت است، آنها گرفتاري‌هاي زيادي را در حال تجربه کردن هستند و دقيقا به همين دليل بايد گفت که کشور ما براي برون رفت از اين وضعيت ناخرسند به چهره‌اي توانمند نياز دارد، پس مي‌توانيم با توجه به‌شناختي که از آيت الله رفسنجاني وجود دارد، اينطور بگوييم که ايران، امروز به هاشمي احتياج دارد تا او بتواند با استفاده از توان بالقوه خود و همچنين پتانسيل بالاي مجموعه‌اش مشکلات را کاهش بدهد.

البته اين مهم در شرايطي رخ خواهد داد که او به عنوان يک فرد مستقل به اين نتيجه برسد که حضورش توام با تاثيرگذاري خواهد بود تا بتواند در خصوص ورود به عرصه انتخابات تصميم‌گيري کند. تا به امروز مشاهدات پيرامون هاشمي نشانگر اين مساله است که ايشان تصميمي براي حضور در انتخابات ندارند و به همين دليل بايد گفت انتخابات 24 خرداد در شرايطي برگزار خواهد شد که کانديدايي به نام اکبر هاشمي رفسنجاني را به خود نخواهد ديد پس مي توان گفت که هاشمي نمي‌آيد. البته با وجود احساس ضرورت آمدن هاشمي هيچ کس نمي‌تواند براي او تکليف تعيين کند، اما اين را مي‌توان گفت که در وضعيت کنوني کشور به پدري کارا و دلسوز نياز دارد که خب! در بين افراد فعلي فقط هاشمي است که توانايي ايفاي چنين نقش مهمي را دارد.

به همين دليل است که آرزوي اين روزهاي دلسوزان انقلاب اين است که ايشان به صحنه انتخابات ورود پيدا کنند اما گويا ايشان به دلايلي چنين قصدي ندارند و به نظر هم نمي‌رسد که عقيده‌شان تغيير کند. البته يک سخنراني از او باعث شد تا جامعه احتمال کانديداتوري‌اش را جدي بگيرد، البته ايشان در آن سخنراني بيشتر به مشکلات و محدوديت‌ها اشاره کردند. به هر حال در هشت سال اخير حدود 800 هزار ميليارد درآمد ارزي حيف و ميل شده است و به واردات اختصاص داده شده است و همچنين درآمدهاي دولت آينده هم خورده شده است، چرا که صدور اوراق مشارکت مردم را طلبکار دولت مي‌کند. اينطور عنوان مي‌شود و مي‌کنند که بانک‌ها مطالبات 80 هزار ميلياردي از دولت دارند که بايد گفت اين فقط ظاهر قضيه است.

وصل ديگري هم هست که با پوشش بانکي پوشش داده شده و با ارايه وام بدهکاران را به طور نمايشي از فهرست طلبکاران خارج کرده‌اند با اشاره به اين شرايط هدفش اين بود که با متوجه کردن اذهان عمومي به مردم بگويد که از رييس جمهوري بعدي انتظار معجزه نداشته باشند.

در پايان بايد گفت که کشوري که دارايي‌هايش نا‌تمام است با مديرت منطقي و همچنين تاکيد بر قانون به راحتي مي‌تواند شرايط آرامي را براي مردمش فراهم کند و دقيقا به همين دليل است که بايد آرزو کرد دولتي مقتدر و توانا و البته صادق باشد تا بلکه بتواند با استفاده از پتاسيل‌هاي موجود خود کشور را از بحران فعلي نجات بدهد و بعد از آن شرايطي به وجود آورد تا بتوانيم در مسير توسعه و پيشرفت قدم برداريم.

منبع :این مطالب از دفتر ایت الله رفسنجانی است

یک شنبه 22 ارديبهشت 1392برچسب:, :: 13:35 :: نويسنده : parsa

     .                                                                                                                                                                                 ایت الله هاشمی در حالی وارد ساختمان وزارت کشور شد که چیزی تا پایان ثبت نام نمانده بود وی در جای دیگری اعلام کرده بود که ((اگر ببینم برای مردم موثرم می ایم))ایا ایت الله لازم دیده است در انتابات شرت کند یانه؟در اطراف وی افراد زیاد دیده می شوند و نور فلش دوربین مکررا به چشم دیده می شده است در همین را بطه از دفتر ایشان در باره ثبت نام می خوانیم:

"هاشمی آمد"

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام  با حضور در وزارت کشور برای شرکت در یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ثبت نام کرد

entekhabe-mardoom.lxb.ir آیت‌الله هاشمی‌رفسنجانی برای ثبت‌نام در انتخابات ریاست‌جمهوری وارد ستاد انتخابات وزارت کشور شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی آیت‌الله هاشمی‌رفسنجانی ، رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام دقایقی قبل با حضور در وزارت کشور برای شرکت در یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ثبت نام کرد.

آیت الله هاشمی رفسنجانی بعد از ثبت نام طی مصاحبه کوتاهی ضمن تاکید بر اینکه برای خدمت به مردم  پا به صحنه انتخابات گذاشته ام ، تاکید کرد: این مردم هستند که حق دارند من را انتخاب کنند یا نه .

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام همچنین در پاسخ به خبرنگاری برای اعلام برنامه ها و شعار انتخاباتی اش هم گفت : فعلا شعار انتخاباتی ام را اعلام نمی کنم .

آیت الله هاشمی رفسنجانی لحظاتی بعد بدون شرکت در کنفرانس خبری محل وزارت کشور را ترک کرد.                                     

 

یک شنبه 22 ارديبهشت 1392برچسب:, :: 13:21 :: نويسنده : parsa

 در طول ماههای گذشته یکی از سوالات و درخواستهای قاطبه دیدار کنندگان با آیت الله هاشمی رفسنجانی درباره کاندیداتوری در انتخابات آتی ریاست‌جمهوری بوده که  تاکنون هیچگونه پاسخ رسمی از سوی ایشان در اینباره اعلام نگردیده است

 خبر انتخاباتی نقل شده از آخرین دیدار نوروزی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام تکذیب شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی آیت الله هاشمی رفسنجانی ، مدیر کل روابط عمومی مجمع تشخیص مصلحت نظام  ضمن تکذیب خبر یکی از خبرگزاری ها به نقل از یکی از نمایندگان حاضر دراین دیدار مبنی بر اینکه " پس از دیدار با مقام معظم رهبری در مورد کاندیداتوری خود در انتخابات آینده اعلام نظر خواهم کرد" ، گفت :  آنچه در دیدار تعدادی از نمایندگان مجلس با آیت الله هاشمی رفسنجانی مطرح شد، این بود که نمایندگان نظر ایشان را در مورد نامگذاری امسال به نام «حماسه سیاسی، حماسه اقتصادی» جویا شدند، ولی آقای هاشمی به سفر رهبر انقلاب به مشهد مقدس اشاره کرده و گفته اند، "هنوز با رهبر معظم انقلاب دیداری نداشته ام تا نظر دقیق ایشان را در مورد نامگذاری امسال جویا شوم".

 نماینده مردم نهاوند در مجلس شورای اسلامی نیز که در این دیدار حضور داشت ، گفت: این دیدار به هیچ عنوان دیداری از پیش تعیین شده و سازمان‌دهی شده نبود چرا که اگر قرار بود به طور سازماندهی شده، نمایندگان با آقای هاشمی دیدار کنند قطعا تعداد نمایندگان قابل توجه می‌شد.

مهدی سنایی همچنین با اشاره به اظهارات آیت الله هاشمی رفسنجانی در این دیدار نوروزی، گفت: آقای هاشمی با اشاره به اهمیت حماسه سیاسی و اقتصادی گفت، «حماسه سیاسی در یک انتخابات پرشکوه محقق خواهد شد چرا که انتخابات پرشکوه می‌تواند به اقتدار جمهوری اسلامی ایران بیافزاید و انتخابات باشکوه می‌تواند در شرایط خاصی که ما قرار داریم و دشمنان ادعاهای واهی درباره حقوق بشر مطرح می‌کنند، پاسخ محکمی به دشمنان باشد».

وی افزود: آقای هاشمی در این دیدار به حماسه اقتصادی نیز اشاره کرد و تاکید کرد: « حماسه اقتصادی به کار و تلاش زیادی نیاز دارد، در حوزه حماسه اقتصادی اگر از مجمع تشخیص مصلحت همکاری بخواهند ما قطعا برای محقق شدن حماسه اقتصادی کمک خواهیم کرد».

شایان ذکر که در طول ماههای گذشته یکی از سوالات و درخواستهای قاطبه دیدار کنندگان با آیت الله هاشمی رفسنجانی درباره کاندیداتوری در انتخابات آتی ریاست‌جمهوری بوده که  تاکنون هیچگونه پاسخ رسمی از سوی ایشان در اینباره اعلام نگردیده است.

لازم به ذکر است این اطلاعات  از دفتر ایت الله رفسنجانی به دست امده است

پنج شنبه 19 ارديبهشت 1392برچسب:, :: 12:19 :: نويسنده : parsa

دست به دست هم دهیم به مهر میهن خود راکنیم ابادهمگی ما بسیج می شویم تا با رای به ایت الله رفسنجانی ایران را اباد تر از همیشه کنیم

سه شنبه 17 ارديبهشت 1392برچسب:, :: 17:14 :: نويسنده : parsa

آیت الله هاشمی رفستجانی ضمن بیان اینکه " اگر بدان حضورم برای مردم موثر است ، کوتاهی نخواهم کرد" ؛ تاکید کرد: من جانم به اسلام و انقلاب بسته است و اگر تواني داشته باشم در هر پُست و مسئوليتي، آن توان را در خدمت مسير سربلندي انقلاب و اسلام مصرف و تا جايي كه نياز باشد و بتوانم، خدمت خواهم كرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی آيت‌الله هاشمي رفسنجاني ، رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام  در ديدار با اعضاي مجمع متخصصين كشور با اظهار اين سخنان، به ضرورت همراه بودن شعار با عمل و علم با تعهد تأكيد كرد و گفت: تخصص و تعهد دو بال حركت به سوي رشد و توسعه كشور هستند و منافع علم و تخصص، بايد در عقلانيت جامعه و زندگي مردم متبلور شود.

آيت‌الله هاشمي رفسنجاني در اين ديدار با اشاره به اينكه از ابتداي تأسيس اين مجمع، انتظار مي‌رفت تا كشور به سمت عقلانيت و كارهاي علمي و انجام امور زيربنايي پيش رفته و شاهد توسعه روزافزون ايران باشيم، گفت: بي‌توجهي و يا كم‌توجهي به تخصص و تجربه در جامعه، عامل عدم استفاده صحيح از منابع و ذخاير كشور و در نتيجه افزايش فقر است.

ایشان، با ابراز تأسف از بداخلاقي‌هاي سياسي و بعضاً سخنان فريب‌كارانه‌اي كه توسط برخي افراد صاحب تريبون يا رسانه به‌ويژه در آستانه انتخابات بيان مي‌شود، گفت: ماهيت انقلاب اسلامي، فرهنگي و مبناي آن اخلاق و منش اسلامي است و اگر منطق و استدلال در موضع‌گيري‌ها و اعلام مواضع وجود داشته باشد، دليلي براي تخريب و توسل به دروغ، تزوير و تهمت عليه ديگران وجود نخواهد داشت.

رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام، وجود اختلافات و دعواهاي جناحي و سياسي را براي وحدت و اعتماد مردم و جامعه سمّ مهلك دانست و گفت: در سالهاي دفاع مقدس، وحدت و يكپارچگي ميان مردم و مسئولان به گونه‌اي بود كه خانواده ها، خود جوانانشان را راهي جبهه مي‌كردند و وقتي پيكر مطهر شهيدان از جبهه برمي‌گشت، مادران شهدا بر سر مزار فرزند خود حماسه مي‌سرودند.

ايشان همچنین افزود: پس از پايان دوران دفاع مقدس نيز مردم و مسئولان با وحدت و انسجام كامل، كمر به ترميم خرابي‌هاي جنگ و بازسازي و سازندگي كشور بستند و در عرصه بين‌المللي نيز حقانيت خود را به دنيا اثبات كرديم و با سياست تعامل سازنده و ارتباطات بين‌المللي سالم، توانستيم اكثر دشمنان خارجي را به دوست تبديل كنيم.

آيت‌الله هاشمي رفسنجاني به نامگذاري امسال توسط رهبري معظم انقلاب به عنوان سال حماسه سياسي، حماسه اقتصادي اشاره كرد و با توجه به ضرورت تحقق كامل اين نامگذاري گفت: اميدواريم شعار امسال با تفسير و تأويل‌هاي غلط جريان‌ها و گروه‌هاي سياسي ناكام نماند و با ايجاد فضايي باز براي همه طيف‌هاي خانواده انقلاب و شركت سلايق مختلف سياسي، زمينه مشاركت حداكثري مردم براي خلق حماسه سياسي فراهم شود.

ايشان افزود: تحقق حماسه سياسي پرشور، زمينه ايجاد حماسه اقتصادي را نيز در كشور فراهم خواهد كرد.

رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام، در پاسخ به دعوت حاضران از ايشان براي حضور در انتخابات رياست جمهوري گفت: افراد جوان، مجرب و تواناي زيادي در كشور وجود دارند كه بهتر است آنان مسئوليت خطير اجرايي را در دست بگيرند، زيرا اداره امور اجرايي كشور منحصر به يك يا چند فرد نبايد باشد.

ايشان در عين حال افزود: چنانچه حضورم را براي تحقق آرمان‌هاي انقلاب و مردم مؤثر بدانم، كوتاهي نخواهم كرد.

رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام در اين ديدار با محكوم كردن تجاوز اخير رژيم اشغالگر قدس به سوريه گفت: جاي تأسف بسيار است كه سازمان‌هاي بين‌المللي، كشورهاي مسلمان و به‌ويژه عرب در قبال اين تجاوز آشكار سكوت كرده و آن را محكوم نمي كنند و اين رژيم اشغالگر، آشكارا مورد حمايت آمريكا قرار مي‌گيرد.

در ابتداي اين ديدار آقايان دكتر زارع رئيس، نصيرزاده دبير، دانش منفرد و حسين نجمي عضو مجمع متخصصان هر يك به طرح ديدگاه‌هاي خود در خصوص مسائل جاري كشور پرداخته و با بيان نكات مثبت و منفي شرايط اقتصادي- سياسي و فرهنگي كنوني كشور خواستار كانديداتوري آيت‌الله هاشمي رفسنجاني در انتخابات رياست جمهوري شدند.

همچنين صبح امروز جمعي از حقوقدانان و وكلاي پايه يك دادگستري غرب كشور در ديدار با آيت‌الله هاشمي رفسنجاني، ضمن ارائه گزارشي از حوزه كاري خود و مسائل و مشكلات استان كرمانشاه، از ايشان براي حضور در انتخابات رياست جمهوري دعوت كردند.

آيت‌الله هاشمي رفسنجاني در اين ديدار با تشكر از حُسن‌نيت حاضران و كليه اشخاص و صنوف و گروه‌هاي مردمي كه از ايشان براي انتخابات رياست جمهوري دعوت مي‌كنند با تشريح شرايط كشور از لحاظ داخلي و خارجي در برهه كنوني گفت: افرادي شناخته شده و به دليل شهرت نام، در انتخابات اعلام نامزدي كرده‌اند و افراد توانمند ديگري هم هستند كه ممكن است گمنام باشند و بعدها اضافه شوند كه بتوانند سكاندار امور اجوايي شوند.

اطلاعات فوق از دفتر ایت الله رفسنجانی می باشد.

 

سه شنبه 17 ارديبهشت 1392برچسب:, :: 17:9 :: نويسنده : parsa

- آيت‌الله هاشمي رفسنجاني در پاسخ به درخواست و اصرار جمع زيادي از دانشجويان دانشگاه‌هاي تهران و با اشاره به افزايش حجم اين درخواست‌ها از سوي اقشار مختلف براي حضور در انتخابات رياست جمهوري گفت: به صراحت مي‌گويم در حال ارزيابي شرايط هستم و پس از نتيجه‌گيري و مشورت نظر خود را اعلام مي‌كنم.                                                    

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی آیت الله هاشمی رفسنجانی، رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام در ديدار جمعي از دانشجويان دانشگاه‌هاي دولتي و آزاد تهران با تأكيد به نقش ارزشمند نيروهاي جوان كشور به‌ويژه قشر فهيم و فرهيخته دانشجو در توسعه و اعتلاي فني، اقتصادي و فرهنگي جامعه و با اشاره به تلاش دشمنان براي ايجاد يأس و نااميدي در اين قشر و گرفتن روحيه نشاط و بالندگي از آنان گفت: انسان‌هاي آگاه و تحصيلكرده، با وجود مشكلات و مضيقه‌ها، هيچ‌گاه در راه نيل به اهداف سازنده خود سست نمي‌شوند، زيرا سرمايه‌هاي اصلي و آينده‌سازان كشور هستند و كلمات يأس و نااميدي از آنان شنيدني نيست.

آيت‌الله هاشمي رفسنجاني، ماهيت انقلاب اسلامي از بدو شكل‌گيري را فرهنگي و ضد ظلم و استبداد بيان و با تأكيد بر نقش بي‌بديل امام(ره) و روحانيت در آگاهي‌بخشي و بسيج توده‌هاي مردم گفت: ممكن است در روند اداره كشور برخي اقدامات مقطعي و زودگذر جريان‌هاي متحجر و انحصارگر، تلاش كنند تا با دگم‌انديشي و ايجاد فضاي بسته و تنگ، روحيه نشاط و بالندگي را از جامعه و فضاهاي آموزشي و دانشگاه‌ها بگيرند، ولي اين خواست مسئولان اصلي نظام نيست و اكثريت مردم و قشرهاي تحصيلكرده و جوان كشور به‌ويژه دانشجويان، اصلاح‌گر و آزادانديش هستند و در مسير تعالي و پيشرفت كشور راه خود را ادامه خواهند داد.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، انقلاب اسلامي ايران را حاصل مجاهدت‌هاي فراوان، مبارزان و خون‌هاي شهدا و رشادت‌هاي ايثارگران و خانواده‌هاي آنان دانست و گفت: براساس آموزه‌هاي قرآني، اسلام دين تحميل و اجبار نيست و مي‌خواهد كه خواست و اراده مردم در جامعه حاكم شود.

ايشان در ادامه افزود: در قانون اساسي جمهوري اسلامي ايران بيش از 40 اصل به ضرورت تأمين حقوق مردم تأكيد شده است كه بايد به آن عمل شود.

آيت‌الله هاشمي رفسنجاني به عمق كينه و بغض دشمنان خارجي به انقلاب اسلامي و اراده آنان براي ضربه زدن به اصول انقلاب از آغاز تاكنون اشاره كرد و گفت: آنچه كه آنان را همچنان در رسيدن به اهداف شوم خود ناكام گذارده، پايگاه مردمي نظام و حمايت و پشتيباني آنان از انقلاب و اعتماد و اطمينان مردم بوده است، ولي آنها مترصدند كه از رخنه‌هاي ايجاد شده به دليل برخي سوءمديريت‌ها و غفلت‌ها، سوءاستفاده و فرصت نفوذ پيدا كنند.

ایشان با اشاره به گلايه‌ها و نگراني‌هاي عنوان شده توسط دانشجويان در مورد برخي مسائل و مشكلات اقتصادي، سياسي و فرهنگي كشور گفت: از دانشجويان عزيز به عنوان قشر تحصيلكرده و آگاه كشور انتظار مي‌رود با اميد و پشتكار در صحنه‌ها حضور پيدا كنند و علاوه بر شناخت دردها، در مورد درمان و راه‌هاي برون‌رفت از مشكلات نيز راه‌حل ارائه كنند، چون تا درد را نشناسيم نمي‌توانيم به درمان آن بپردازيم.

رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام، به تجليل از نقش استادان و دانشجويان كشور به‌ويژه دانشجويان دختر كه در مسابقات علمي و المپيادها پيشتاز هستند، پرداخت و افزود: خوشبختانه اكثريت استادان دانشگاه‌ها و جوانان دانشجوي كشور و دانش‌آموزان و نيروهاي جوان، جزو سرمايه‌هاي ارزشمند و فهيم كشورند كه دلسوزانه علاقمند به نظام اسلامي و مشاركت در سرنوشت كشور و انقلابند.

ايشان افزود: اميدواريم با هموار كردن راه حضور سلايق مختلف در انتخابات و فراهم كردن زمينه‌هاي مناسب و رقابتي، بتوانيم از وجود چنين سرمايه‌هايي براي خلق حماسه سياسي و اقتصادي موردنظر رهبري استفاده كنيم.

آيت‌الله هاشمي رفسنجاني در پاسخ به دعوت دانشجويان براي حضور در صحنه انتخابات رياست جمهوري گفت: اينكه برخي در اين جلسه يا جلسات ديگر، رفع مشكلات كشور را منحصر به يك يا چند نفر مي‌كنند، سخن درستي نيست زيرا انقلاب قائم به شخص نبوده و در نظام جمهوري اسلامي، افراد دلسوز و مدير و مجرب زيادي وجود دارند كه مي‌توانند در صحنه حضور يابند و مشكلات را حل كنند، ولي بايد زمينه استفاده از چنين نيروهايي فراهم شود.

ايشان افزود: به‌رغم اينكه تمايل دارم ديگران در صحنه حضور يابند و براساس خواست و اراده مردم، سرنوشت كشور به فردي مجرب و مدير و توانا سپرده شود، ولي در پاسخ به اصرار شما به صراحت مي‌گويم بدون توجه به حاشيه‌سازي‌ها، در حال ارزيابي شرايط هستم و پس از نتيجه‌گيري و مشورت، نظر خود را اعلام خواهم كرد.

در اين ديدار كه جمعي از دانشجويان صنعتي شريف، علم و صنعت، علامه طباطبايي، تهران، اميركبير، خواجه نصير، شهيد بهشتي و دانشگاه آزاد اسلامي تهران حضور داشتند، تعدادي از دانشجويان ديدگاه‌ها و نظرات خود را در مورد مسائل و مشكلات كشور و فضاي دانشگاهي بيان داشتند.

يكي از دانشجويان خطاب به آيت‌الله هاشمي رفسنجاني گفت: در اوايل دولت سازندگي از شما سؤال كرديم كه چه تضميني وجود دارد تا به مرور زمان انقلاب اسلامي دچار انحراف از اهداف اصلي خود نشود، شما جواب داديد با حفظ اصول اسلامي، آن‌قدر دانشگاه مي‌سازيم و دانشجو و افراد تحصيلكرده و فهيم در جامعه آموزش مي‌دهيم و مردم را آگاه مي‌كنيم كه ديگر كسي جرأت ايجاد انحراف در انقلاب را پيدا نكند.

و ايشان جواب داد كه وقت آن است كه از همين نيروهاي ساخته شده و خودساخته براي حل مشكلات استفاده شود.

 

اطلاعات فوق از دفتر ایت الله رفسنجانی می باشد.

 

سه شنبه 17 ارديبهشت 1392برچسب:, :: 17:1 :: نويسنده : parsa

"کارآمدی مدیریت روحانیت با همراهی مردم"

برای مأموریت سخت آماده ام،مثل سال ۶۸

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

نبايد سوءمديريت برخي افراد و جريان‌ها، به پاي روحانيت و رهبري انقلاب نوشته شود و بايد بتوانيم دست در دست هم با اصلاح تدريجي امور و استفاده از منابع انساني و طبيعي خدادادي كشور، بار ديگر توان مديريت حاكميت ديني را با تكيه بر اسلام و پرهيز از پيرايه‌هاي انحرافي، با جلب اعتماد و اطمينان مردم به جهانيان نشان دهيم

hashemirafsanjani.ir   - آیت الله هاشمی رفسنجانی ضمن اشاره به انجام ماموریت دشوار پذیرش ریاست جمهوری در سال 68 که حتی تصور قبول آن برای عده ای سخت بود، تاکید کرد : امروزهم با آمادگی آمده ام تا براساس وظيفه ديني و ملي ، با توجه به تجربه‌هاي اجرايي گذشته ولي با ديدگاه‌ها و برنامه‌هاي نو، براي رفع مشكلات معيشتي و اقتصادي مردم، تقويت عقلانيت و اعتدال در جامعه، تأمين آسايش و امنيت و ترميم سياست خارجي آمده‌ام و با فضل خدا، همدلي و ياوري صميمانه مردم به پيمودن اين راه دشوار ولي ممكن و قابل حصول اميدوارم.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی آيت‌الله هاشمي رفسنجاني، رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام  در ديدار صميمانه صدها نفراز استادان، پژوهشگران، نويسندگان و فضلاي حوزه علميه قم، با بيان اين سخنان افزود: پس از پايان 8 سال جنگ تحميلي كه مشكلات عديده سياسي، اقتصادي و اجتماعي، كشور را به شدت رنج مي‌داد و شرايط عمومي جامعه، به دليل كسري بودجه، ويراني‌هاي به جا مانده در پنج استان جنگ‌زده كشور، وضعيت بد اقتصادي، بيكاري و نابودي زيرساخت‌ها و ركود توليد و كسب و كار، به گونه‌اي بود كه تصور قبول مسئوليت اجرايي كشور و بهبود شرايط، بسيار سخت بود، ولي با دست خالي و كمك امام(ره) و رهبري و همت و برنامه‌ريزي‌هاي عقلاني مسئولان و ياري و همدلي صميمانه مردم از همه قشرها و قوميت‌ها، توانستيم به تدريج كشور را از ورشكستگي اقتصادي و انزواي جهاني خارج كنيم و امور كشور را به روال طبيعي باز گردانيم.

ایشان ، با اشاره به اينكه روحانيون، نماد آگاهي و هدايت جامعه هستند و با اشاره به نقش بي‌بديل آنان به رهبري امام(ره) در بسيج توده‌هاي مردم عليه ظلم و استبداد در طول تاريخ ايران گفت: نبايد سوءمديريت برخي افراد و جريان‌ها، به پاي روحانيت و رهبري انقلاب نوشته شود و بايد بتوانيم دست در دست هم با اصلاح تدريجي امور و استفاده از منابع انساني و طبيعي خدادادي كشور، بار ديگر توان مديريت حاكميت ديني را با تكيه بر اسلام و پرهيز از پيرايه‌هاي انحرافي، با جلب اعتماد و اطمينان مردم به جهانيان نشان دهيم.

رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام، با ابراز تأسف از تشديد بداخلاقي‌هاي سياسي، دروغ‌پراكني‌ها، شايعه‌سازي‌ها، جعل و تحريف اخبار در سالهاي اخير، به ويژه در آستانه برگزاري انتخابات با هدف تخريب و بدنام كردن رقيب يا رقبا توسط برخي محافل سياسي خاص و رسانه‌هاي همسو كه بعضاً از بودجه‌هاي مستقيم يا غيرمستقيم بيت‌المال نيز اداره مي‌شوند، گفت: تداوم اين‌گونه بداخلاقي‌ها و تخريب‌ها، مانند يك قيچي دو لبه روزي دامنگير خود آنها نيز خواهد شد كه البته نتيجه نهايي آن، آگاهي بيشتر مردم نسبت به كانون اصلي اين جريان‌ها خواهد بود.

ايشان همچنین افزود: سوءاستفاده‌هاي سياسي و جناحي از اعتقادات پاك ديني و باورهاي ارزشي مردم طي سالهاي اخير نيز، متأسفانه موجبات سست شدن اعتقادات مردم به‌ويژه جوانان و سوءاستفاده دشمنان اسلام و معاندان داخلي و خارجي را فراهم كرده است.

آيت‌الله هاشمي رفسنجاني در مذمّت دشنام و بداخلاقي و بي‌ادبي در دين مبين اسلام، به روايتي از زمان پيامبر اكرم(ص) اشاره كرد و گفت: شخصي در نزد پيامبر اسلام(ص) به شخص ديگري هتاكي و اهانت كرد آن شخص در جواب اهانت گفت: عليكم‌السلام، پيامبر فرمودند: فرشته‌اي كه ناظر اين رفتار زشت فرد هتاك است مي‌گويد، سلام و سلامتي زيبنده خود توست و تو در نزد خداوند بر فرد هتاك، برتري و رجحان داري.

رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام، در بخش ديگري از سخنان خود با توجه به مشكلات اقتصادي، سياسي، اجتماعي و فرهنگي امروز جامعه، خاطرنشان ساخت: متأسفانه گروه يا جريان‌هاي سياسي كه در گذشته، با تعريف و تمجيدهاي غلط بي‌حدّ و حصر خود، موجبات شكل‌گيري شرايط موجود را فراهم كرده‌اند، امروز به جاي اذعان به اشتباهات و جلوگيري از تداوم آن، همچنان اصرار به پيمودن همان مسير دارند.

ايشان در خاتمه تاکید کرد: اميدواريم براي حفظ و تقويت نظام و انقلاب اسلامي و دستاوردهاي آن كه حاصل خون شهدا و مجاهدت مبارزان و ايثارگران و صبر و تحمل خانواده‌هاي معزز شهداست بتوانيم با وحدت و همدلي و اعتماد، به رفع مشكلات كمك كنيم.

در ابتداي اين ديدار صميمانه و پرشور، برخي از استادان، پژوهشگران و فضلاي حوزه علميه قم ديدگاه‌ها و نظرات خود را بيان داشتند.

حجت‌الاسلام والمسلمين سروش محلاتي، نگراني‌ها و دغدغه‌هاي خود را در زمينه‌هاي مشكلات معيشتي مردم، آينده نظام و انقلاب اسلامي بيان داشت و گفت: علما و روحانيون از شرايط موجود اظهار ناراحتي كرده و دلايل آن نيز وجود برخي انقلابي‌نماها در جامعه هستند.

حجت‌الاسلام دكتر دلير، حضور آيت‌الله هاشمي رفسنجاني در عرصه انتخابات را موجب اميدواري براي رفع مشكلات اخلاقي جامعه دانست و گفت: برخي سخنان كه از تريبون‌هاي رسمي اظهار مي‌شود در شأن نظام و انقلاب اسلامي نيست و بايد مطابق با شرايط روز جامعه مسائل تبيين شود.

حجج اسلام والمسلمين مهريزي، عرب كاشاني، شريف‌نيا و مرتضوي نيز در سخنان جداگانه‌اي، مشكلات و دغدغه‌هاي سياسي، اقتصادي و فرهنگي كشور را بيان كردند و ضرورت برنامه‌ريزي و اصلاح امور را مورد تأكيد قرار دادند و از مشي اعتدال و پرهيز از توهين و تخريب كانديدها در سياست‌هاي انتخاباتي آيت‌الله هاشمي رفسنجاني تشكر كردند.

صفحه قبل 1 1 2 3 4 5 ... 6 صفحه بعد

درباره وبلاگ

به وبلاگ من خوش آمدید
پيوندها

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان انتخاب مردم و آدرس entekhabe-mardoom.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





نويسندگان


ورود اعضا:

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

<-PollName->

<-PollItems->

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 25
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 39
بازدید ماه : 27
بازدید کل : 19393
تعداد مطالب : 57
تعداد نظرات : 1
تعداد آنلاین : 1